Вие сте тук:: Начало › Dryers

Сушилни машини

 

Широк вътрешен обем;

Всички сушилни машиниТолон имат капацитет от 20 кг/зареждане до 200 кг/зареждане с обем на барабана 1:20, т.е. за всеки 1 кг мокро пране е заделено широко място за 2 литра.

НОВО! Специално проектирана парна серпентина;

Благодарение на медно-алуминиевите серпентини с клетъчна структура и увеличената повърхност за преминаване на топлина, сушилните машиниТолон са с много по-висока производителност и много по-дълъг живот.

Широкоповърхностна въздушна циркулационна система;

Един от най-важните фактори при сушилните машини е циркулацията на въздуха. Въздухът, който се всмуква от пространството след подгряване се прекарва през мокрото пране в барабана. Каналите в сушилните машини Толон, предназначени за циркулация на въздуха са произведени с максимална ширина. Благодарение на широките въздушни канали по протежение на барабана в горната и долната част цялото пране има контакт с топлия въздух.

Автоматична врата и предно накланяне;

Сушилните машини с капацитет 110 кг и повече, проектирани за големи професионални съоръжения имат опция за автоматично отварящи-затварящи се врати. Благодарение на тази система, която функционира паралелно със системата за предно накланяне се спестява много време. Както при пералните машини тази функция ви дава възможност за още 1 сушене на ден.


Контакти

  • Address: Кърджали 6600, Бул. Първи май № 60
  • E-mail: office@dmi-bg.com
  • Mobile: 0878 104 432
  •          0888 100 659