Вие сте тук:: Начало › Roller-Ironers

Каландри


Работно налягане: максимум 5 бара;

Благодарение на специално проектирания цилиндър с двойни стени може да се постигне желаната оптимална температура с максимално парно налягане от 5 бара. Няма да има нужда от по-мощен бойлер, тъй като тя може да работи спокойно със стандартен бойлер от 6 бара, подобно на другите машини в предприятието. По такъв начин инвестиционните и експлоатационните ви разходи ще бъдат значително намалени.

Цилиндрова структура с по-голяма повърхност за пренос на топлина;

За по-бързо и по-ефикасно гладене от голямо значение е контактната площ между цилиндъра и прането. Гладещите цилинтри Толон с контактна площ от 300º бързо осъществяват максимален контакт с прането и се постига превъзходен резултат при гладенето. Благодарение на тази функция, може дасе изглади още 1 чаршаф след всеки 10 чаршафа.

Възможност за паралелна работа със сгъвачна машина;

В големите обекти машините за гладене, особено тези с двойни цилиндри функционират заедно с машини за сгъване на чаршафи. Всички ютии Толон с капацитет 2500 мм и повече имат възможност да функционират заедно с машини за сгъване на чаршафи. Благодарение на регулируемата работна скорост вие можете спокойно да работите с всякакъв вид машини за сгъване на чаршафи.


Контакти

  • Address: Кърджали 6600, Бул. Първи май № 60
  • E-mail: office@dmi-bg.com
  • Mobile: 0878 104 432
  •          0888 100 659