Вие сте тук:: Начало › Washer-Extractors

Професионални перални

Оптимален ефект от механично търкане;

Благодарение на превъзходното съотношение дълбочина/височина на вътрешния барабан, проектирано от опитните инженери на Толон, произвеждащ повече от 50 години перални машини се постига най-добър ефект от механично търкане. Не бива да се забравя, че най-добър резултат при пералните машини се постига не с дълбок, а с висок барабан.

Разходът на вода наистина е сведен до минимум;

Благодарение на детайлите на вътрешния и външния барабан, които са оформени в специални калъпи се осигурява барабанът да се върти безупречно без да се отклонява от своята орбита. По такъв начин вътрешния и външния барабани се въртят в най-близко разстояние един от друг и се постига максимална икономия на вода без отстъпка от качеството на измиване.

Надпревара с времето;

Благодарение на широкитетръбизаводаи подобренатакотелна системазаподгряване на вода, възстановявате изгубеното си време. Освен това,чрезинтелигентната система заизтискваневече ще сложите край на грешките приизтискване!

Лесно обслужваема конструкция;

Всички перални машиниТолон се произвеждат с винтови системи. Специално проектираните ролкови лагери, кечета, предавателни валове и всички работещи детайли, устойчиви на високо напрежение са създадени да работят безотказно години наред. При необходимост всички детайли на машината могат да бъдат заменени на работното място. По такъв начин при евентуални случаи ще се минимизират вашите загуби на време.


Контакти

  • Address: Кърджали 6600, Бул. Първи май № 60
  • E-mail: office@dmi-bg.com
  • Mobile: 0878 104 432
  •          0888 100 659